Com pot l'avaluació millorar l'aprenentatge de l'alumnat? / Synergies for Better Learning OCDE

  • Data 07/07/2013

PERSPECTIVES INTERNACIONALS D'EDUCACIÓ: "Com pot l'avaluació millorar l'aprenentatge de l'alumnat?" a carrec de Paulo Santiago analista de polítiques educatives al Directorat d'Educació de l'OCDE i coautor de l'informe que es presenta.", Eugeni García Alegre, investigador associat al Centre de Recerca en Economía i Salut (CRES-UPF) i inspector d'educació fins el 2012. #perspectivesbofill

En l'acte es va debatre a fons sobre les conclusions d'aquest nou informe que la Direcció d'Educació de l'OCDE acaba de publicar i sobre les estratègies que Catalunya podria adoptar per millorar la qualitat de l'educació al nostre país:

Els governs i els responsables de la política educativa se centren cada vegada més en l'avaluació d'estudiants, professorat i direcció de centres docents, escoles i sistemes educatius. L'avaluació s'utilitza com una eina per comprendre millor com aprenen els estudiants? Serveix per millorar l'ensenyament, la direcció dels centres educatius i les pràctiques educatives? Ofereix informació rellevant a pares, mares i societat en general? Quins sistemes d'avaluació funcionen arreu del món? Quines recomanacions de l'OCDE són pertinents en el context català? 

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar