El com, el què i el per a què de l'avaluació de l'alumnat | Sheila González i Janet Looney (resum)

  • Data 14/05/2018

Resum de les presentacions de Sheila González Motos i Janet Looney a la jornada internacional "El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat: evidències i propostes", celebrada el dia 14 de maig de 2018, al CaixaForum Barcelona.

https://fundaciobofill.cat/age...

Aquesta jornada va ser organitzada per Ivàlua (Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques) i la Fundació Jaume Bofill, dins del cicle 'Què funciona en educació?'.

https://fundaciobofill.cat/que...

#EduEvidències

Sheila González Motos, investigadora de la UAB, va presentar els resultats i conclusions de la revisió d'evidència "És l’avaluació de l’alumnat un mecanisme de millora del rendiment escolar?".

https://fundaciobofill.cat/pub...

Janet Looney, directora del European Institute of Education and Social Policy, va parlar sobre com integrar les avaluacions formatives i sumatives dins un mateix sistema d’avaluació de l’alumnat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar