Conferència: "Lideratge distribuït", per James Spillane

  • Data 22/10/2014

El lideratge distribuït es basa en crear un marc d'acció compartit entre tots els actors que fomenten accions de lideratge. Aquesta conferència planteja la implementació del lideratge distribuït als líders i gestors escolars mitjançant la recollida de processos que desenvolupen altres experts en altres llocs del món. James Spillane, Professor de la Universitat Northwestern (EUA). http://learningleadershipconference.cat/ Congrés Internacional de Lideratge per l'Aprenentatge (Desembre 2013).

Spillane, també és professor de Desenvolupament Humà i Política Social, Ciències de l’Aprenentatge, i de Gestió i Organitzacions, així com professor associat al Northwestern Institute for Policy Research. És investigador sènior de l’Institut d’Educació de Hong Kong i professor convidat a les universitats de Londres, Aarhus, Glasgow i Malaya. És autor i expert acreditat sobre lideratge distribuït i millora escolar, tema sobre el qual ha publicat nombrosos articles, capítols i llibres. El seu llibre més recent és Spillane, J. P., i Coldren, A. F., Diagnosis and Design for School Improvement (Teachers College Press, 2011).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar