Conspiració intergalàctica: gamificant a educació superior – Experiència de gamificació

  • Data 21/01/2016

Vídeo d’un exemple de gamificació a l’ensenyament universitari, “Conspiració intergalàctica: gamificant a educació superior”, de Pere Cornellà Canals, mestre, pedagog i professor a la menció en TIC al grau en Mestre de la UdG, en el marc del projecte Educació Demà #eduDemà (http://www.educaciodema.cat) de la @FundacioBofill.

Aquesta presentació forma part de les 3 experiències d’innovació en gamificació educativa identificades pel #CampBase de #Gamificació del projecte #eduDemà, celebrat el 24 de novembre de 2015 a l’Auditori del Macba, del qual en podeu recuperar el visionat aquí

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar