Construir comunitats resilients per la igualtat d’oportunitats educatives Per on comencem? PART II

  • Data 13/05/2021

Bela Shah Spooner i Gislene Tasayco, de la National League of Cities (Washington, DC), van presentar a la Jornada Anual #Territoris360 el programa Education and Expanded Learning i van explicar l’experiència de la NLC promovent els entorns d’aprenentatge comunitari. “Diferents estudis estan mostrant que hi ha alumnes que estan tornant a l’escola i han perdut un any d’escolaritat. Necessitem uns ecosistemes educatius que cobreixin i ampliin les oportunitats de tots els alumnes”, explica Gislene Tasayco.

“És clau convèncer els líders municipals de que les extraescolars i els programes d’estiu han d’estar entre les seves prioritats. Els municipis tenen un gran paper per millorar les oportunitats del conjunt de la comunitat”, segons Bela Shah.

La NLC treballen per construir comunitats (ciutats, pobles…) d’aprenentatge amb el lideratge municipal i l’acció col·lectiva dels agents del territori, un clar referent internacional per tots aquells municipis, entitats i organitzacions de Catalunya que treballen per garantir oportunitats socioeducatives a tots els infants i joves.

Bela Shah Spooner és directora del programa Education and Expanded Learning for Youth Education, and Families, de la National League of Cities, EUA, i Gislene Tasayco és Especialista Senior de Educations and Expanded Learning, Institute for Youth, Education, and Families de la National League of Cities.

#Educació360

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar