Creem grans enginys amb la Rosa Pionera i Strawbees

  • Data 28/12/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge explorarà el món de l'enginyeria i la creativitat. A partir de les aventures de la Rosa Pionera, hauran de construir estructures originals, des de mitjans de transport fins a mega estructures, amb l'objectiu de resoldre reptes pràctics i expressar-se oralment sobre les seves creacions.


Aquesta situació d’aprenentatge fusiona la creativitat literària amb l'aprenentatge pràctic, proporcionant als infants una experiència memorable que estimula la imaginació, la col·laboració i la resolució de problemes.

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar