A criar fills se n’aprèn? Què en podem aprendre dels programes que milloren les capacitats parentals

  • Data 29/04/2015

En aquest vídeo Sílvia Blanch et convida a participar a l’Aula de la Fundació Jaume Bofill “A criar fills se n’aprèn? Què en podem aprendre dels programes que milloren les capacitats parentals” i als tallers de debat crític que s’hi realitzaran. #aulabofill

Quines competències parentals exigeix la societat actual a les famílies? Què entenem per criança positiva? Què ens aporta de nou i per què cal implementar-la? Quines iniciatives estan donant suport i orientació a pares i mares? Què és el que funciona i el que no d’aquestes experiències? A quines famílies s’han de dirigir el programes de parentalitat positiva? Des de quin vessant, reparador o preventiu? Com a política pública o com a iniciativa particular? Quins agents hi poden donar suport? Quina aportació pot fer l’escola i els mestres per tal de contribuir-hi?

 Dimecres 13 de maig de 2015 de 18:30h a 20h a l’Auditori del Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”.

Hi participaran:

-Sílvia Blanch, coordinadora del Grau d’Educació Infantil de la Universitat Autònoma de Barcelona i co-autora de l’Informe Breu, “A criar fills se n’aprèn? Una anàlisi de programes que enforteixen les capacitats parentals”.

-Agnès Barba, directora de l’Escola dels Encants de Barcelona.

-Lluís Pallejà, vocal d’èxit educatiu i president territorial de Tarragona de FAPAC.

-Adela Camí, directora general d'Eduvic i vocal de la junta directiva de FEDAIA.

-Un altre ponent a confirmar.

Moderarà Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

Accés lliure i gratuït. Us hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar