CRIDA centres educatius 360: connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge

  • Data 23/02/2019

Com podríem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge pel nostre alumnat? Aquest és el repte que l’Aliança Educació 360  proposa a escoles i instituts de Catalunya a través de la crida #CentresEducatius360! Us interessa participar-hi?

Busquem pràctiques impulsades per centres educatius que donen resposta al repte de com connectar els espais i els temps educatius de la vida dels infants i joves, tant lectius com no lectius, per aconseguir que visquin el màxim d’experiències i d’oportunitats d’aprenentatge amb valor educatiu. Per a fer-ho, volem convidar a tots els centres de primària i de secundària de Catalunya que desitgin iniciar o seguir avançant en la construcció d’una iniciativa d’educació 360 adaptada a la realitat del seu entorn que doni resposta a un dels 3 eixos principals de la crida:

  • Connectar espais i temps lectius i no lectius.
  • Connectar el “dins i fora escola” promovent itineraris d'aprenentatge personalitzat.
  • Connectar l’activitat del centre educatiu amb l’entorn. 

Si ets una escola o institut amb mirada educativa 360 suma’t al nostre repte! Pots consultar tots els materials i obtenir tota la informació que necessitis a l’espai web de la Crida Centres Educatius 360: https://www.educacio360.cat

Tens dubtes? És normal! Escriu-nos a jbetrian@fbofill.cat i te’ls resoldrem! 

Segueix-nos a twitter amb @Educacio360 i @FundacioBofill i l'etiqueta #CentresEducatius360.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar