Crida Passaport Edunauta - Territoris que Connecten Oportunitats

  • Data 03/03/2020

Cerquem 10 territoris que vulguin impulsar un pilot del #PassaportEdunauta de cara al curs 2020/2021. Seràs tu? Si ets un ajuntament, una escola (o grup d’escoles), una entitat socioeducativa o un altre agent comunitari i creus que amb l’impuls col·lectiu de tot un territori es poden fer arribar més oportunitats educatives als infants, aquest és el teu projecte. 

A les Bases de la crida trobaràs tota la informació necessària per participar del projecte i ser un dels 10 impulsors seleccionats pel pilot. Llegeix-les amb atenció i un cop t’hagis decidit a participar omple i envia’ns el formulari d’inscripció . Ep! Tens temps fins el 30 d’abril.

El #PassaportEdunauta és un projecte d’ampliació d’oportunitats educatives i d’acreditació dels aprenentatges fora escola per a infants de 3 a 12 anys, que catalitza i connecta tota la potència educativa d’un territori. És una metodologia innovadora que:

  • Reconeix els aprenentatges fora escola dels infants.
  • Connecta oportunitats educatives.
  • Involucra a tot el teixit comunitari.
  • Reforça l’equitat.

Visita el web https://www.passaportedunauta.cat o posa’t en contacte amb l’Oriol Roca, responsable de la Crida, al telèfon 623.221.299 (trucades i WhatsApp) o per correu electrònic a hola@passaportedunauta.cat i els resoldrem. 

No t’ho pensis més! Suma’t al Passaport Edunauta i crea un univers d’oportunitats d’aprenentatge pels infants del teu territori.

El Passaport Edunauta és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar