David Atzet - Canviant pràctiques a l'aula des del jo empoderat

  • Data 03/04/2018

Vídeo resum de la intervenció de David Atzet, director de la SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, al #CampBase, sobre "Lideratge educatiu" del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ de la @FundacioBofill, celebrat el 14 de març del 2018 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí.

El #LideratgeEducatiu és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu una persona exploradora del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

 

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar