David Kirp - Les criatures primer. Cinc grans idees per transformar la vida dels infants

  • Data 23/05/2012

Ponència "Podem combatre les desigualtats socials des de la infància?" a càrrec de David Kirp, professor de l'Escola Goldman de Política Pública, membre de l'equip de transició de la presidència d'Obama i autor del llibre "Kids First. Five big ideas for transforming children's lives".

Com influeix l'entorn no escolar en les trajectòries educatives dels infants i en la seva transició a la vida adulta? Com garantim a tots els nens i nenes oportunitats per desenvolupar-se? En el context de crisi actual quines haurien de ser les prioritats polítiques per assegurar que els infants i adolescents creixin en entorns familiars i comunitaris saludables, afectius i rics en experiències? El suport a les famílies? Una educació infantil universal i de qualitat? Quines experiències reeixides haurien de marcar el camí a seguir?

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar