Debat Socràtic - Edulab: descodificant el Deeper Learning a l'aula

  • Data 04/01/2018

En aquest vídeo podeu trobar les claus del Debat Socràtic, una metodologia amb la que es poden treballar les competències de l'aprenentatge més profund. El 21 de novembre del 2017 vam poder viure un Debat Socràtic.

Una metodologia amb fàcil aplicació a les aules i centres educatius. Trobareu tots els materials utilitzats i una guia d'ús a Educació Demà identifica les tendències  de canvi amb més impacte en educació, et convida a debatre les seves implicacions reals sobre el terreny i a construir nous abordatges educatius a través d’espais de co-creació.

Participa als Edulabs, els nostres laboratoris d’idees, i crea solucions de forma col·laborativa amb d’altres persones innovadores com tu i en espais específicament dirigits a la implementació pràctica de les mateixes.

Més informació: http://www.educaciodema.cat/tendencies / #Edudemà / #Edulab / http://twitter.com/FundacioBofill

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar