Deeper Learning: 6 competències per a l'aprenentatge més profund amb Boris Mir

  • Data 13/11/2017

Al vídeo Boris Mir, professor de secundària i membre de l'equip d'Educació Demà #eduDema, explica en què consisteix el Deeper Learning i les competències clau per arribar a l'aprenentatge més profund. 

Si vols sumar-te al repte de fer l'aprenentatge més significatiu i profund, t'esperem al Camp Base del dia 14 de novembre i a l'Edulab del dia 21 on podràs conèixer i experienciar exemples reals i properes de #DepeerLearning. 

Inscripcions ja obertes: http://www.educaciodema.cat/tendencies/deeper-learning

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si creus que ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar