Descobreix Children's University! Entrevista a Helen O'Donnell (CEO)

  • Data 24/03/2020

Vols impulsar el #PassaportEdunauta al teu municipi? Inspira’t amb aquesta entrevista a Helen O’Donnell, directora executiva i cap de col·laboracions de Children’s University . Un projecte educatiu basat en un passaport d’aprenentatge que té impacte global a tota Anglaterra i un recorregut de més de 30 anys. Cada any més de 11o.000 infants participen en activitats educatives més enllà de l’escola de Children’s University gràcies al seu passaport, a una potent xarxa de destinacions d’aprenentatge i de la celebració dels aprenentatges de nenes i nens a través d’una festa de graduació local. 

Cerquem 10 territoris que vulguin impulsar un pilot del #PassaportEdunauta de cara al curs 2020/2021. Seràs tu? Si ets un ajuntament, una escola (o grup d’escoles), una entitat socioeducativa o un altre agent comunitari i creus que amb l’impuls col·lectiu de tot un territori es poden fer arribar més oportunitats educatives als infants, aquest és el teu projecte.

Entra a https://www.passaportedunauta.cat i descobreix com fer-ho!

El Passaport Edunauta és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar