Tecnologies digitals a l’escola: com incorporar-les per afavorir l’aprenentatge? - Mireia Usart

  • Data 22/02/2021

Vídeo de la intervenció de la Mireia Usart, investigadora de l’Applied Research Group in Education and Technology (ARGET) de la URV, a la sala 4 de la jornada on line "Les evidències a l'aula: una educació amb fonament", que va tenir lloc el 10 de novembre de 2020.

Mireia Usart va explicar què ens indica la recerca més rigorosa sobre l’impacte de l’ús de les tecnologies digitals en l’àmbit educatiu i sobre com implementar-les per aconseguir millorar l’aprenentatge de l’alumnat.

#EvidènciesDigital

Descarrega't la presentació:

Mira el vídeo en què el Ramon Barlam, professor de ciències socials de l’Institut Cal Gravat, explica el projecte “La meva Manresa”, una estratègia de personalització dels aprenentatges amb tecnologies digitals que s’ha desenvolupat amb la col·laboració d’investigadors en educació.

Accedeix a tots els materials de la jornada aquí:

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar