Edcamp Summit 2017, descobreix-la!

  • Data 28/03/2018

Vídeo resum de la primera trobada d’edcampers del moviment #edcampCAT a Catalunya i Illes Balears a l’Escola Virolai de Barcelona. Aquesta trobada va servir per generar i compartir propostes de millora del mateix moviment #edcampCAT a partir de les experiències tant de participants com d’organitzadors dels edcamps celebrats fins al moment. 

A més a més, en Xavier Pujol Auden @XeviPujolAuden, com a promotor del moviment #edcampCAT, exposa algunes claus sobre l’experiència edcamp i encoratja a les persones apassionades per l’educació a prendre el moviment #edcampCAT com a eina per transformar l’educació a través d’un aprenentatge compartit.

Si vols saber-ne més, entra a la pàgina web del projecte a http://edcamp.educaciodema.cat on hi trobaràs tot el que necessites per conèixer amb profunditat el moviment #edcampCAT.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar