Edgar Iglesias - Com organitzem el temps educatiu d’aquest estiu en base a l’equitat?

  • Data 29/04/2020

Enguany el context educatiu d'estiu està cridat a tenir una enorme rellevància. Ens trobem davant una crisi social en què l’emergència educativa és una de les derives que socialment i políticament hem d’abordar. #ObrimEducació

Al blog del projecte Obrim L'Educació Edgar Iglesias, professor al Departament de Pedagogia a la Universitat de Girona (UdG) i membre de l’AEIRaval, apunta mesures que s'haurien d'impulsar per garantir l’accés universal i de qualitat a l’oferta educativa d’estiu.

OBRIM L’EDUCACIÓ és una crida de la Fundació Bofill a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem generar un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

Més informació aquí

T'interessa? Vols formar-ne part? Passem a l'acció! https://obrimeducacio.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar