EDhack Raval: T'atreveixes a hackejar l'educació?

  • Data 16/01/2018

El projecte EDhack Raval (#edhackraval) vol esdevenir un laboratori d'innovació educativa al barri del Raval. Des de la diversitat, la xarxa i la voluntat de transformar, us convidem a participar i ser protagonistes del projecte. 

Per a estar informat, i poder inscriure't, visita: https://raval.edhack.cat/

La metodologia EDhacker consta de 3 passes:

  1. COnnecta: conèixer gent nova, trobar complementarietats i definir un problema a resoldre.
  2. COnstrueix: generar idees, triar-ne una i crear un prototip. Aquest es millorarà en base als comentaris i aprenentatges generats.
  3. COmparteix: totes les solucions són en obert, i per tant, pertànyen a la comunitat. Els equips presentaran les seves solucions al final de la hackató

Aquest és un projecte impulsat per la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), la Fundació Tot Raval i un gran grup d'entitats del barri del Raval que faran de l'EDhack Raval, una realitat. 

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhack Raval.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar