EDHACK, Un laboratori educatiu comunitari

  • Data 20/04/2020

Edhack, Laboratori d’idees i projectes basat en la co-creació per crear solucions a reptes educatius que reverteixin en la comunitat.

És un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració, on els participants complementen experteses per a crear solucions a reptes educatius en un sentit ampli (feminismes, sostenibilitat, educació al llarg de la vida, cultura, etc.)

La Hackató, és el punt àlgid del projecte: Dos dies, 100 persones i un equip de facilitadors i de mentors treballen per a donar la millor solució al repte acordat. A la hackató es COnnecta moment de crear l’equip i on es defineix projecte; per després passar al moment on es COnstrueix, un prototip;  i per últim es COmparteix, es presenta la solució, és l'hora de celebrar els aprenentatges i guanyar el suport per continuar. 

Una EDhack et permet : 

  • Definir reptes compartits, i donar-hi resposta amb solucions atrevides.
  • Teixir noves relacions de confiança entre persones i entitats de la comunitat (generació de capital social).
  • Equipar les persones amb metodologies de co-creació, col·laboració, prototipatge i pensament obert i divergent.
  • Visibilitzar i unir esforços entorn a temes que son importants per a la comunitat.

Per a més informació 

Web del projecte: http://www.edhack.cat

Web EDhack Raval: https://raval.edhack.cat 

Web EDhack Girona : https://girona.edhack.cat

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar