Educació Demà (vídeo promocional)

  • Data 29/09/2015

Al vídeo s’explica breument el contingut i les eines d’ Educació Demà #Edudema un projecte per a innovadors educatius de la Fundació Jaume Bofill. 

És una plataforma de treball per compartir, inspirar-te i aprendre noves solucions i iniciatives educatives d'altres com tu. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'Educació Demà.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Eduació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

T’expliquem breument les eines del projecte així com el seu objectiu.

- Mapa "Qui és Qui": un mapa de la innovació educativa del país que vol connectar el talent de tots els actors educatius pel canvi. Consultant-lo esbrinaràs qui està fent què, què et pot aportar i en què pots contribuir. És indiferent que siguis una persona, una entitat o empresa, o que proposis una metodologia, una eina o projecte. Parla'ns de tu! Coneix qui està desenvolupant idees, innovacions i experiències, i connecta el teu talent al de la resta d'exploradors i desenvolupadors educatius. Presenta't i dibuixa amb nosaltres el mapa de la innovació!

- Seminaris "Camp Base": en aquests espais et presentarem innovacions educatives agrupades per tendències de canvi. Coneixeràs els protagonistes d'aquests canvis i el que fan per millorar l'educació. Podràs valorar per tu mateix què podries arribar a fer a partir de les seves experiències i valorar el potencial de noves idees. T'atreveixes a imaginar el futur de l'educació? Quins seran els seus principals reptes? De quina manera podràs afrontar-los? Participa i contribueix a fer-ho possible. Vine a dir-hi la teva!

- Tallers "Edulab": Vols passar a l'acció? Sabem que ets una persona amb idees diferents i amb ganes de compartir-les. Vine a explicar-nos què saps fer i desenvolupa el teu projecte amb altres que ho estan fent. A l'espai de workshop podràs aportar dubtes i preguntes, coneixements i experiències prèvies, desenvolupar solucions i resoldre reptes educatius amb altres desenvolupadors. Participa al nostre laboratori i crea noves solucions de forma col·laborativa!

- “Caseworks” - Anàlisi de casos de lideratge pel canvi en educació: des del projecte es detecten nous lideratges i noves experiències d’innovació i es potencia l’aprenentatge compartit entre la comunitat d’Educació Demà mitjançant el reconeixement als casos d’èxit. Per què funcionen? Què els ha fet diferents? Quina ha estat la seva palanca de canvi? Descobreix-los!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar