Educadors socials a l’escola? El rol dels educadors socials per respondre als reptes escolars (resum)

  • Data 22/02/2016

Síntesi de l' #aulabofill "Educadors socials a l'escola. El rol dels educadors socials per respondre als reptes escolars" organitzada per la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. 

Hi intervenen: 

- Miquel Castillo, educador social, professor col·laborador del grau d’Educació Social de la UOC i co-autor del llibre Acción social y educativa en contextos escolares (Universitat Oberta de Catalunya, 2015).

- Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.

- Víctor Pérez, director de l’Institut Pere Alsius de Banyoles.

- Elisabeth Arpal, educadora social i membre del CEESC.

Presenta l’acte Maria Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Modera: Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

Quina és la realitat de l’educació social en context escolar a Catalunya? Què pot aportar l’educador social en un centre educatiu d’alta complexitat? I en un centre educatiu amb menys complexitat, també té sentit el rol de l’educador social? Quines haurien de ser les funcions de l’educador social dins un context escolar? Quins són els programes i models amb més potencialitat en el futur? Com s’articula el treball interdisciplinar en els centres educatius? Com superar la idea de l’educador social com un recurs de substitució i de reforç dins el centre educatiu?

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar