El paper del partner a les aliances Magnet

  • Data 20/12/2019

Què significa ser un partner Magnet? "Magnet ens ha canviat la forma de pensar i ens ha fet repensar la institució" o "El projecte Magnet ens ha permès tenir una escola "amiga" amb qui conviure tres cursos escolars" són algunes de les respostes dels partners que mantenen una aliança amb centres educatius catalans. 

Pilar Jiménez, Institut de Bioenginyeria de Catalunya; Anna Camps, Filmoteca de Catalunya, Lluís Noguera, director del Cosmocaixa; Laura Almargo, Fundació Naturgy; Pep Fenollosa, CIM-UPC; Carme Rovira, Tecnocampus Mataró; Dolors Puigjaner, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV; Carles Garcia, Museu del Ter; Luís Alsedà, Centre de Recerca de la Matemàtica; Sandra Bestraten, Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i Arquiescola; Vanessa Balagué, Institut de Ciències del Mar del CISC i Jordi Pons, Museu del Cinema, són alguns dels representants de les institucions partner del programa, que en aquest vídeo expliquen la seva experiència. 

Podeu veure totes les institucions que participen en el programa Magnet des d'aquest enllaç: https://magnet.cat/institucions/  

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar