El valor del formador magnet: acompanyament, complicitat i estratègia

  • Data 18/03/2018

Vídeo resum de la xerrada sobre "El Valor de la persona formadora per a un centre magnet: acompanyament, complicitat i estratègia", a càrrec de Conxita Gimeno, directora de l'escola Montessori de Rubí.

El xerrada es va desenvolupar en el marc de la formació de formadors magnet, l'octubre de 2018, i tenia per objectiu transferir els aprenentatges de la seva experiència que puguin ser útils per als nous formadors magnet que comencen l'acompanyament a una aliança magnet.

El programa Magnet, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Ensenyament, la Diputació de Barcelona, l'Instititut de Ciències de l'Educació de la UAB i el Consorci d'educació de Barcelona, té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució. Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa, afavorint així una escolarització més equilibrada.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar