Els Debats d'Educació fan 10 anys. Idees clau i reptes de futur

  • Data 30/05/2014

Com podem contribuir a impulsar el canvi educatiu a Catalunya? Quins desafiaments haurà d'encarar l'escola del futur? Aquestes són preguntes que ens interpel·len a molts professionals i institucions en l'àmbit de l'educació.

Quan el 2003 en Jordi Sànchez des de la Fundació Jaume Bofill va idear els Debats d'Educació, de seguida va trobar unas aliats per tirar-los endavant: Xavier Aragay i, més endavant, Carles Sigalés de la Universitat Oberta de Catalunya. En aquell moment potser no auguraven la llarga vida que han tingut aquests debats, però el temps ha demostrat la lucidesa de la seva proposta: generar un espai de reflexió per "pensar el futur de l'educació a Catalunya". Un espai de debat educatiu adreçat a tota la comunitat educativa (docents, tècnics, famílies, investigadors, entitats educatives...), però també als actors socials, polítics i econòmics, per crear les complicitats imprescindibles entre tots els agents. La voluntat és aportar elements de reflexió i de debat entorn dels reptes de l'educació, aixecar la mirada per poder veure-hi més enllà, per preparar el terreny i avançar-nos als nous horitzons educatius.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar