Els incentius econòmics al professorat, milloren els resultats educatius?

  • Data 24/07/2015

Síntesi de l’acte “Els incentius econòmics al professorat, milloren els resultats educatius?” del cicle QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ, un projecte compartit entre Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill. Van intervenir: Frederic Udina, president d'Ivàlua; J.Oriol Escardíbul, professor d'Economia a la UB i membre de l'Institut d'Economia de Barcelona; Montse Ros, secretària general de la Federació d'Educació de CCOO; Xavier Chavarria, inspector en Cap Consorci d'Educació de Barcelona; Anna Mackay, directora de l'Escola Els Pins; Carles Armengol, secretari general Escola Cristiana de Catalunya; Francesc Colomé, inspector d'educació.

En aquest primer debat es va debatre entre d'altres: Què són i quin impacte tenen els programes i polítiques de Pagar Per Resultats (PPR) sobre la millora del rendiment de l'alumnat? Com s'han de dissenyar i implementar per que funcionin bé? Poden servir per incentivar una millor assignació de professorat a centres amb necessitats especials? Funcionen en entorns d'alta complexitat? Com són percebuts pels professionals? L'experiència d'implantació en d'altres entorns poden donar resposta a alguns dels reptes plantejats al nostre país, com el desenvolupament d'una carrera docent, el reconeixement de mèrits o la incentivació d'una cultura de millora permanent? Quina seria l'aplicabilitat d'un sistema d'incentius a Catalunya?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar