Entrenem un robot pigall

  • Data 27/12/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge l’alumnat descobreix com s’entrenen els gossos pigalls i per què són tan importants en el suport a les persones amb ceguesa o pèrdua visual. Amb l’ajuda del robot Tale-bot ens convertirem en entrenadores i entrenadors de robots pigalls i descobrim diferents espais on aquests acompanyants són benvinguts.


L’alumnat crearà diferents programes amb Tale-bot per conèixer espais diversos, fent una visita especial a la biblioteca de l’escola. 

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar