Entrevista a Maribel de la Cerda - Jornada LECXIT

  • Data 27/01/2020

Entrevista a Maribel de la Cerda Toledo, Doctora en Pedagogia i especialista en les pràctiques d'ajuda entre iguals i educació en valors, realitzada a Barcelona el 30 de novembre de 2019 a la Jornada LECXIT L'aventura d'acompanyar a un infant lector.

Maribel de la Cerda és membre del Grup de Recerca d’Educació Moral (GREM) i les seves línies d’estudi són l’ajuda entre iguals, l’aprenentatge servei i l’educació en valors. La seva trajectòria professional fins el moment ha estat vinculada a la docència i la investigació, a formacions específiques i a l'elaboració de materials didàctics. Ha col·laborat en algunes publicacions, sent autora del llibre Per una pedagogia d’ajuda entre iguals. Es considera una persona curiosa i apassionada per tot allò que envolta els processos educatius, les relacions entre persones, així com per la música, la dansa i la cultura afrocubana.

http://www.lectura.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar