Equips magnet, motor de canvi #JornadaMagnet23

  • Data 27/06/2023

Més de 500 docents han compartit un espai de trobada, d’intercanvi i de reflexió en la 9a Jornada Magnet “Equips magnet, motor de canvi”, celebrada el passat 27 de juny al TecnoCampus Mataró-Maresme. El lema de la trobada va posar èmfasis en la necessitat de cuidar i enfortir els equips docents per avançar com a centre educatiu.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desplegar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

magnet.cat

twitter.com/aliancesmagnet

www.instagram.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar