Equitat i aprenentatge per a la vida, amb la infància i la joventut com a centre - Xavier Masllorens

  • Data 07/04/2015

En Xavier Masllorens, director d’Educació Sense Fronteres @Educacion_SF, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), suggereix el que per a ell són els objectius prioritaris per als propers 15 anys, en l’àmbit de l’educació. En primer lloc assenyala l’equitat que considera encara no assolida, entenent-la des de la vessant de la inclusió i la justícia. En segon lloc planteja la importància d’aconseguir un veritable aprenentatge i conformar-nos només amb l’accés a l’educació. Fa especial esment de la importància d’una formació de qualitat tant pel que fa als educadors com pel que fa als infants i joves, tenint en compte que el seu bé és primordial. Finalment suggereix que l’aprenentatge ha de ser rellevant per a la infància i la joventut, tan pel que fa al seu present com al seu futur, sense oblidar aspectes com el treball en equip o la intel·ligència emocional.

«Educació Post2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a contribuir al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post-2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar