Estel Paloma - Com cocrear el mapa de sessions d’un edcamp?

  • Data 28/03/2018

Cinquè vídeo de la sèrie “Com fer un edcamp vibrant” on l’Estel Paloma @EstelPaloma, mentora del moviment #edcampCAT a Catalunya i les Illes Balears, explica com cocrear el mapa de sessions d’un edcamp de la manera més senzilla i pràctica possible.

Per fer-ho, és molt important tenir alguna cosa que es vulgui compartir. Per tant, el mapa de les sessions es construeix a partir de les aportacions que els participants volen compartir, en cap cas d’allò que es vol escoltar. A més, la proposta ha d’estar escrita amb la major concreció possible. Això implica escriure la proposta en un post-it amb el nom i/o Twitter de la persona o persones que volen compartir-ho, i enganxar-lo en un espai del mapa de sessions. Si teniu en compte aquestes indicacions, segur que el mapa de les sessions serà un èxit!

Si vols saber-ne més, mira els següents vídeos de la sèrie i entra a la pàgina web http://edcamp.educaciodema.cat on hi trobaràs tots els materials i recursos necessaris per organitzar el teu edcamp! Fàcil oi?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar