Eulàlia Formiguera. Acompanyament familiar a l’escolaritat: què funciona

  • Data 16/10/2018

Data de publicació: 10 d’oct. 2018

Entrevista a Eulàlia Formiguera, presidenta de l’AMPA de l’Escola Pau Casals (Rubí) i tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’entrevista va ser realitzada a Barcelona el 2 d’octubre de 2018, en el marc de l’acte “’Com t’ha anat avui l’escola?’ Què funciona en l’acompanyament familiar a l’escolaritat”.

#EduEvidències 

Per motivar una participació efectiva de les família a l’escola i en l’escolarització dels fills cal: a) entendre que les famílies són diverses; b) ajustar les modalitats d’acompanyament a les necessitats de les famílies (informació, capacitar en hàbits i actituds); c) un desplegament d’actuacions conscient i planificat des del centre. 

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte Què funciona en educació, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar