Experiència Aprenentatge Servei - RobÈtica

  • Data 03/09/2018

ROBAE és un projecte d'aprenentatge servei en què els estudiants de 6è de primària preparen jocs educatius per als nens i nenes d'educació infantil a través d'un suport tecnològic. 

Aquest és un projecte en el qual participen tots els alumnes de 6è de primària i en el qual intervenen tres assignatures durant un trimestre: BAE (Be an Entepreneur), Informàtica i RobÉtica. És, doncs, un projecte interdisciplinar. 

L'objectiu és que els alumnes, treballant en grups cooperatius, desenvolupin jocs educatius (matemàtiques, geografia, etc.) per a nens i nenes d'educació infantil de la mateixa escola i per a infants hospitalitzats de llarga durada. Els jocs educatius estan pensats per a tablets.

Els estudiants no només programen el joc educatiu sinó que a més, i amb l'objectiu de generar més atracció i motivació, creen un 'embolcall' original i creatiu per a l'iPad.

Per a més informació: 

Articles i imatges sobre el projecte:

  • Web de l'escola: https://www.mdangels.org/index.php/ga...
  • Notícia al diari de Sant Andreu: https://www.andreuenc.cat/societat/20...
  • Notícia al web d'AACIC http://www.aacic.org/es/news/particip...

http://www.aprenentatgeservei.cat / @apscatalunya / #aps #aprenentatgeservei

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar