Experiència APS- La visió de l'alumnat sobre les problemàtiques locals (...)

  • Data 30/06/2015

El projecte: La visió de l'alumnat sobre els problemàtiques locals i la seva relació a nivell global. Producció de documentals, és una proposta d'Edualter i TransformaFilms a l'Institut Quatre Cantons que es du a terme en el treball globalitzat de proposta externa. 

Compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, dins de la convocatòria de subvencions del Programa d'Educació per al Desenvolupament, modalitat C2: Projectes presentats entre una ONG i un o més centres educatius que promoguin projectes d'aprenentatge servei (ApS).

El projecte es proposa fomentar la identificació de les problemàtiques locals i de l'entorn de l'alumnat de l'institut al mateix temps que la comprensió de les seves implicacions i causes estructurals, ressaltant les interdependències globals. Tot això es farà mitjançant un procés d'elaboració d'un projecte vídeo documental sol•licitat per Edualter i la productora Transforma Films a l'Institut Quatre Cantons.

En un període de sis setmanes s'han realitzat càpsules de vídeo seguint l'assessorament i les pautes de la productora Transforma Films. A més, Edualter juntament amb el professorat va a facilitar diferents accions de formació per apropar elements de reflexió a l'alumnat en la definició dels continguts del vídeo sobre qüestions de gènere. 

Més informació:

http://www.aprenentatgeservei.cat/ @apscatalunya #aprenentatgeservei

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar