Famílies: Els consells escolars

  • Data 30/04/2014

Agents educatius, socials i polítics catalans ens expliquen quines són les seves prioritats educatives per a la Catalunya d'avui. Intervenció en el marc de les II Jornades Educació Avui 2014.

Carlos Abellán, antropòleg, mestre i investigador del projecte "Famílies amb veu", Jesús Castillo, regidor d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Lleida, Elisenda Guedea, membre de l'AFA de l'nstitut Jaume Almera i tècnica de suport associatiu de la FAPAC, Carles Armengol, membre de la Confederació Cristiana d'associacions de pares i mares de Catalunya, Irene Llop, membre de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Univers, Jordi Musons, director de l'escola Sadako, Lluís Carol, tècnic municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, i Martí Miràs, membre del consell escolar de Barcelona, a les II Jornades Educació Avui.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar