Fanny Figueras - Sobre els espais, reflexions en veu alta

  • Data 29/03/2017

Fanny Figueras @efiguer4 va compartir en un taller amb tots els centres educatius participants a la crida Hack the School les seves reflexions sobre com intervenir els espais educatius, i ho va fer des de la pròpia pràctica explicant-nos el projecte que desenvolupa a l’Institut Moisès Broggi de Barcelona. 

HackTheSchool és la primera crida del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny dels seus espais escolars, en el que comptarà amb assessors experts en arquitectura i disseny, formació i un kit metodològic específic. 

Si vols consultar tots el materials de la crida Hack the School i obtenir més informació pots consultar l'espai web del projecte http://www.educaciodema.cat/crides/hack-the-school/hack-school

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #HackTheSchool!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar