Fernando Hernández - De fer projectes a la vida de l'aula i l'Escola com un projecte

  • Data 06/06/2017

Vídeo resum de la intervenció de Fernando Hernández, investigador, professor i catedràtic de la Facultat de Belles Arts de la UB i doctorat en Psicologia, al #CampBase, "De fer projectes a la vida de l'aula i l'Escola com un projecte" del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ  de la @FundacioBofill, celebrat el 16 de maig de 2017 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí: https://youtu.be/iDljATGI9Bs

L'aprenentatge per projecte és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

 

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar