Francesc Colomé - Beques, ajuts i abandonament escolar prematur

  • Data 30/10/2017

Entrevista a Francesc Colomé, expert en polítiques educatives, celebrada a Barcelona el 26 de setembre  el marc del projecte  “Què funciona en educació": Quines beques motivarien els joves a estudiar i reduirien l’abandonament escolar prematur?  #EduEvidències 

A Catalunya tenim una taxa d’abandonament escolar prematur del 18,9%, molt superior a la mitjana europea (10,9%). Arreu del món, les polítiques de beques i ajuts a l’estudi són un instrument clau per compensar les desigualtats socioeconòmiques de partida i possibilitar la continuïtat de l’alumnat en el sistema educatiu. Però, quin tipus de beques i ajuts poden ser realment efectives per combatre l’abandonament escolar i alhora millorar els resultats educatius a primària i secundària?

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte Què funciona en educació, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

Per mes informació /videos/quines-... http://www.ivalua.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar