Frank Sabaté - Benvinguts a la Galàxia Maker!

  • Data 17/06/2016

Resum de la intervenció de Frank Sabaté, mestre a l’Escola Projecte de Barcelona i membre del comitè científic del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (http://www.educaciodema.cat/), al #CampBase “Educació Maker: com convertim l‘escola en un laboratori de creació?” de la @FundacioBofill (), celebrat el 30 de maig de 2016 a l’Auditori del MACBA.

Durant la seva intervenció, en Frank Sabaté convida a descobrir la galàxia maker, una corrent creativa que s’està introduint amb força als centres educatius, i que està donant eines perquè els alumnes passin de desenvolupar un rol de mers consumidors a un rol de productors, esdevenint els creadors dels seus propis continguts i recursos.

La irrupció del moviment “maker” en els processos d’ensenyament-aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris#CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà (https://www.educaciodema.cat). 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar