Frank Sabaté – Com el moviment maker transforma l’educació. Aprendre creant i dissenyant

  • Data 22/04/2016

En aquest vídeo, Frank Sabaté  mestre a l’Escola Projecte de Barcelona i membre del comitè científic del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (http://www.educaciodema.cat/), et convida a descobrir el moviment maker, una corrent creativa que s’està introduint amb força als centres educatius, i que està donant eines perquè els alumnes passin de desenvolupar un rol de mers consumidors a un rol de productors, esdevenint els creadors dels seus propis continguts i recursos. Així mateix, en Frank Sabaté fa una crida a la participació als actes vinculats a aquesta tendència.

La irrupció del moviment “maker” en els processos d’ensenyament-aprenentatge és un dels aspectes clau de canvi en educació que conformen el marc d’inspiració que guien els focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar