Hack The School - La veu dels protagonistes del canvi

  • Data 20/06/2017

La crida Hack the School del projecte #EduDemà  de la @FundacioBofill celebra la finalització dels processos de redisseny dels espais escolars dels centres educatius participants amb un vídeo que acompanya als protagonistes del canvi. Descobriu com han viscut el procés i què els hi ha aportat! Benvinguts Hackejadors!

Per a més informació aquí i a la web de la Fundació Jaume Bofill.

La Jornada final del Projecte Hack The School 2016-2017 es va dur a terme dia 17 de juny de 2017 a Barcelona. Convençuts de que repensar els espais escolars és central per la transformació educativa que estem vivint, Hack The School, espais per aprendre i conviure, va néixer com una aposta per reflexionar i experimentar amb la reorganització i transformació dels espais escolars com a element catalitzador d’un canvi més profund, tant a nivell educatiu com a nivell comunitari.

Aquesta trobada va voler ser un espai d’intercanvi de bones pràctiques, d’aprenentatges i solucions que els centres han desenvolupat amb la involucració de la comunitat educativa. També volia ser un espai de reflexió i treball que va comptar amb la conferència de María Acaso “Idees per dissenyar espais d’aprenentatge i convivència” i tallers participatius. Durant la jornada es va aprofitar per lliurar els premis a les experiències més prometedores.

Ponent

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar