Ismael Peña, Esther Belvis i Sílvia Sasot – Crida i procés creatiu Hack the School

  • Data 13/12/2016

Vídeo resum de la presentació de la Crida i del procés creatiu Hack the School  del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ de la @FundacioBofill , de la mà d’Ismael Peña , director d’innovació oberta de la Fundació; Esther Belvis, pedagoga i creadora especialitzada en creativitat i innovació, i Sílvia Sasot, arquitecta especialitzada en espais escolars. 

La crida es va presentar en el marc del al #CampBase “Repensar els espais escolars per l’educació del segle XXI” celebrat el 8 de novembre de 2016 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí.

Hack the School busca 30 centres educatius que desitgin repensar els seus espais i elements escolars, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a millorar i a optimitzar l’aprenentatge dels seus alumnes i la vinculació entre els diferents membres de la seva comunitat educativa. Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i participa-hi!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar