Joc de Trons: d’esclaus a reis – Experiència de gamificació

  • Data 21/01/2016

Vídeo d’una experiència de #Gamificació del temari d’història a 2n d'ESO, “Joc de Trons: d’esclaus a reis”, presentada per Natxo Maté Puig , professor de Ciències Socials a Secundària a l’INS Barres i Ones de Badalona, en el marc del projecte Educació Demà #eduDemade la @FundacioBofill.

 Aquesta presentació forma part de les 3 experiències d’innovació en gamificació educativa identificades pel #CampBase de #Gamificació (...) del projecte #eduDemà, celebrat el 24 de novembre de 2015 a l’Auditori del Macba., 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar