Josep Castillo: Lideratge educatiu

  • Data 28/03/2018

Entrevista a Josep Castillo, coordinador del Postgrau en Direcció Estratègica de Centres Docents per a Ia Innovació i l’Èxit Educatiu de la Universitat de Vic. L’entrevista es va celebrar a Barcelona el 22 de novembre de 2017, en el marc de l’acte “El lideratge dels centres educatius: quines mesures poden ajudar a aconseguir un lideratge més efectiu en els centres educatius?” (/agenda/el-lideratge-dels-centres-educatius)

#EduEvidències 

Ens trobem en un moment on calen líders amb formació i autonomia per treballar pel canvi a les escoles, per l’equitat i la inclusió. Calen projectes ferms i ambiciosos que siguin capaços d’innovar i canviar la cultura de l’escola.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte Què funciona en educació, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar