Laia Sánchez - Els superpoders ciutadans d’Edutec: dels Nous artesans al Club Maker

  • Data 29/06/2016

Vídeo resum de la intervenció de Laia Sánchez, responsable del Col·laboratori, Projectes Europeus i SocialMediaLab al Citilab, i professora associada del Dept. de Comunicació Audiovisual de la FCC de la UAB. Presenta l’experiència educativa “Els superpoders ciutadans d’Edutec: dels Nous artesans al Club Maker – Makers al Citilab" al #CampBase vinculat a l’ “Educació maker: com convertim les escoles en laboratoris de creació?” del projecte Educació Demà #eduDemà de la @FundacioBofill celebrat el 30 de maig de 2016 a l’Auditori del MACBA

La irrupció del moviment “maker” en els processos d’ensenyament-aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris#CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà. 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar