L'experiència de partenariat del MACBA

  • Data 19/11/2019

Vídeo de la xerrada sobre l'experiència de partenariat del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) amb l'escola Josep Maria de Sagarra, en el marc del programa "Magnet, aliances per a l'èxit educatiu". Yolanda Jolis, coordinadora d'educació del MACBA, va fer aquesta presentació el 24 d'octubre de 2019, en el marc de la trobada d'institucions que participen en el programa.

En aquesta xerrada, Yolanda Jolis va explicar com va començar l'aliança del MACBA amb l'escola, quines dificultats van trobar, com les van superar, com ho van fer per establir una relació de confiança amb l'escola, i finalment, va explicar com és la relació que tenen actualment, ara que ja s'ha acabat el procés de formació i acompanyament magnet.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Ponent

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar