Lideratge per a la millora de l'aprenentatge

  • Data 30/04/2019

Video resum del seminari sobre lideratge per als equips impulsors dels centres educatius que participen al programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu", realitzat el gener de 2019.

Qualsevol procés d'innovació educativa requereix d'un bon lideratge, però com ha de ser aquest lideratge?

Des del programa Magnet, acompanyem els centres educatius per fer que el claustre esdevingui una comunitat de pràctica reflexiva. Pensem que el lideratge ha d'estar centrat en l'aprenentatge i en l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i que ha de vincular-se amb una planificació estratègica. Per això, ha de ser un lideratge distribuït, en el qual tot l'equip docent se senti compromès amb el procés de canvi.

Aquest seminari va estar dinamitzar per Olga Esteve, doctora en Ciències de l'Educació i professora titular de la UPF fins el 2017.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar