Lluís Torrens. Accions municipals contra la desigualtat educativa

  • Data 18/01/2019

Entrevista a Lluís Torrens, Director de Planificació i innovació de l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona, realitzada a Barcelona el 4 de desembre de 2018, en el marc de l’acte “Per un ensenyament gratuït: què ha de ser gratuït en l’educació obligatòria?”.

D’acord amb Lluís Torrens, és prioritari tenir un bon diagnòstic de quines són les famílies vulnerables a la ciutat que poden requerir suports socioeducatius d’un o altre tipus. Una possibilitat és comptar amb les famílies que s’adrecen a serveis socials sol·licitant els ajuts per a infants 0-16 anys. A partir d’aquí, les actuacions públiques han de trencar les “bretxes” que existeixen entre les famílies amb recursos i sense; per exemple, en el terreny de l’accés a les TIC

Aquest acte forma part del Cicle “L’educació a Catalunya: les apostes necessàries”, on debatem sobre les prioritats educatives del nostre país.

#PerQueApostem

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar