L’orientació al llarg de la vida: un paper fonamental per garantir igualtat i equitat per a tothom

  • Data 02/06/2015

La Montserrat Blanes @montseblanes, @fundacioBCNfp, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja com a repte l’orientació al llarg de la vida, entenent l’orientació com un acompanyament, des de la perspectiva de potenciar a la persona al llarg de la seva vida.

Per assolir aquest repte considera que hauríem de centrar-nos en diferents eixos de treball com ara la coordinació i la cooperació entre diferents serveis i recursos. Caldria centrar-se també en millorar l’accés a aquests recursos fent-los més amables per a la ciutadania i finalment, el més important per a ella, situar a la persona al centre.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar