Low cost gamification: english and creativity development made simple! – Experiència de Gamificació

  • Data 21/01/2016

Vídeo de l’experiència educativa gamificada d’Educació Visual i Plàstica, Creativitat i Anglès al Cicle Superior de Primària i Secundària, “Low cost gamification: english creativity development made simple”, de la mà de Christian Negre Walczak, docent a primària i secundària de l’Escola Pia de Calella, en el marc del projecte Educació Demà #eduDemà (http://www.educaciodema.cat) de la @FundacioBofill ().

Aquesta presentació forma part de les 3 experiències d’innovació en gamificació educativa identificades pel #CampBase de #Gamificació del projecte #eduDemà, celebrat el 24 de novembre de 2015 a l’Auditori del Macba, del qual en podeu recuperar el visionat aquí: /videos/camp-ba... 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar