Projecte Magnet: Escola Mas Casanovas, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Recinte Modernista

  • Data 05/03/2021

L’objectiu de l’escola Mas Casanovas és ajudar els infants a créixer harmònicament en les seves aptituds, potencialitats i valors humans. En aquesta etapa Magnet, el centre educatiu aprofundeix en l’aprenentatge entre iguals, el treball cooperatiu, la pràctica reflexiva de l’equip docent i la transformació dels espais educatius interiors i exteriors per a un aprofitament més sostenible.

L’aliança i la proximitat amb l’Hospital de Sant Pau i el Sant Pau Recinte Modernista els presenta tot un ventall d’intercanvis i experiències lligades al patrimoni artístic, històric i cultural, així com associades en l’àmbit de salut, la jardineria i la sotenibilitat. Un laboratori per desenvolupar l’emoció d’aprendre i la il·lusió de créixer. Curs a curs s’endinsen i viuen de prop experiències d’aprenentatge, comunicació i reflexió privilegiades i, sens dubte inigualables. Per a més informació del projecte podeu consultar el web.​

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/​​

https://twitter.com/aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar